Fru Magdas grönsaker på DUÅ i Umeå

Säsongens primörer

Säsongens primörer

Jag älskar grönsaker! Jag älskar att odla dem och att skörda dem. Men mest av allt älskar jag att äta dem. Jag är stolt över de grönsaker vi odlar här på gården och därför är det roligt att få dela med sig, som vi gör när vi säljer vår skörd på Bondens egen marknad. Idag känns det extra roligt att berätta att jag imorgon måndag levererar en första gång till delikatessbutiken DUÅ i Umeå. Så är du sugen på nyskördade gulbetor, krispig romansallat och vitlök och är i Umeå, kika in på DUÅ. De öppnar 11 så ta tidig lunch, jag hoppas och tror grönsakerna tar slut fort!

Kommentarer

  1. Jessica skriver:

    Härlig nyhet Magda!
    Och gulbetor måste jag testa nästa år!:)

  2. admin skriver:

    Det är verkligen jätteroligt att ha grönsakerna i DUÅ:s fina butik. Och gulbetor ska du absolut prova, det är en härlig grönsak. Täck gärna med duk direkt efter sådd. Ifjol tog stinkflyn varenda liten planta så fort den kom upp. I år har vi klarat oss och verkar få en fin skörd av gulbetor.