Tidningsmorgon

Tidningarna Fårskötsel, Åter, LandLantbruk och Fårskötsel ligger på en duk med så tryckta svarta myror.

Trevlig läsning

Lördagsmorgonen är den bästa morgonen. Då sitter hela familjen runt bordet och äter långsam frukost och läser tidningar. Den här lördagen bjöd på en extra stor tidningsskörd. Vi fyller våra kaffekoppar flera gånger och bläddrar njutningsfullt. Fårskötsel, Land lantbruk, Hemträdgården och Åter. Visst finns det mycket information och inspiration på nätet. Men till lördagskaffet vill jag ha papper. Läser ni någon av dessa tidningar? Vilken är favoriten? Jag har svårt att välja mellan Hemträdgården och Åter, men det blir nog ändå Åter.

Kommentarer

  1. Madelene skriver:

    Åter! Världens bästa tidning. Vilken fin blogg du har, kul med norrlands-odling.

    1. Fru Magda skriver:

      Åter är en fantastisk inspiration, och en rik kunskapskälla. Ett måste för varje människa med självhushållarambitioner. Eller drömmar. Roligt att du hittat bloggen och att du gillar den!