Magda på TV

Porträtt på Magda sittandes på en trädgårdskaféstol fram tomatplantor som står mot en faluröd vägg.

Framför gårdshuset.

Plötsligt en dag i maj ringde en kvinna från SVT. Hon ville att jag skulle komma på en casting för ett trädgårdsprogram. Mycket förvånad bad jag att få tänka på saken. När jag väl bestämt mig för att tacka ja hände allt väldigt fort. Jag var på casting,  de gillade det de såg och ganska snart befann jag mig på en tv-inspelning!

Än så länge kan jag inte berätta så mycket mer om mitt deltagande i Trädgårdskampen än att programmet är inspelat i sommar och kommer att sändas på SVT efter årsskiftet. Det är så spännande och jag lovar att berätta mer så snart jag kan!

Kommentarer

 1. Linda skriver:

  Oj, vad spännande! Påminn oss innan programmet börjar, så att jag inte missar det.

 2. Camilla skriver:

  Ska bli roligt att se :)

 3. Lena Ericsson skriver:

  Gud vad spännande! Klart jag ska se! :)

 4. Halloj Magda och alla ni andra! Programmet börjar sändas på SvT vecka 3, 2014. /Tille, TV-fotograf

 5. agnetha Mattila skriver:

  Spännande! !