Recension i DN

DN:s Tv-krönika om Trädgårdskampen

DN:s Tv-krönika om Trädgårdskampen

Trädgårdskampen fick fantastiska recensioner i Dagens Nyheter idag. Niklas Wahllöf skriver om hur han förväntar sig en infantil lek ”Men rätt snart börjar något annat skönjas, något faktiskt helt unikt. De tio deltagarna verkar främst vara intresserade av, tja, trädgård”. Nicklas fortsätter förvånat att skriva om hur vi deltagare hjälper varandra och han avslutar med att tala om ett trendbrott i svensk TV. Ett trendbrott, från program där deltagarna river, bits och nyps till ett där människor hjälper varandra. Niklas slår huvudet på spiken, det enda som ska rivas i en trädgård är rosentaggar!

Jag är stolt över att vara en del av detta trendbrott. Syftet med mitt deltagande var kanske att inspirera människor till att odla, och då främst till att odla grönsaker. Men nu inser jag att vi, jag och mina nya trädgårdsvänner, gjorde något oändligt mycket viktigare. Vi inspirerar till att odla medmänskliga relationer där någonstans mellan alla pioner.

Läs hela artikeln här.

Kommentarer

  1. Johan Karlström Andebratt via Facebook skriver:

    Fint skriver Magda.