Vatten

Så här är jag van att se vatten, naturligt rinnande i skogen.

Så här är jag van att se vatten, naturligt rinnande i skogen.

Vad roligt det var att göra vatten i kvällens avsnitt av Trädgårdskampen! Jag var väldigt nöjd själv med min dolda källa där under stenarna. Tanken med placeringen var att funkiorna och ormbunkarna runt omkring skulle växa sig större och skapa en lummig inramning till vattnet.

Topiaryn gick ju inte lika bra. Man måste tydligen klippa. Men, men slutet gott, allting gott :-) För mig själv alltså. Det kändes så klart jättetråkigt att Inka fick lämna Trädgårdskampen. Vi kände alla att snaran drogs åt och det blev tydligt att resan tog slut för en av oss varje gång vi sågs.

Kommentarer

 1. Sirpa Kärki via Facebook skriver:

  Och jag blev så förvånad över att du gick till utslagningen fast du vann en deltävling!

 2. Marie Wicktorsson via Facebook skriver:

  Grattis!

 3. Ja lite förvånad blev jag faktiskt själv också. men slutet gott, allting gott som man brukar säga :-)

 4. märkligt program jag blev så snopen när du gick vidare till utslagningstävlingen. har du någon mer beskrivning på din vatten konstruktion

 5. mycket märkligt och orättvist program, gjort för sörlänninger… Du gör ett fantastiskt jobb! Men det känns som att dom vill sätta dit den som bor norr om 08området.

 6. Gerda Eliasson via Facebook skriver:

  Grattis :)

 7. Elisabeth Mattila via Facebook skriver:

  Härligt att se dig vidare i programmet. Skulle gärna vilja se mer av era lotter, hur de är uppbyggda. Men kanske kommer. Jag är en fullständig novis, så det är spännande att se hur ni bygger upp era områden.

 8. Elisabeth Mattila via Facebook skriver:

  Härligt att se dig vidare i programmet. Skulle gärna vilja se mer av era lotter, hur de är uppbyggda. Men kanske kommer. Jag är en fullständig novis, så det är spännande att se hur ni bygger upp era områden.

 9. så snygg du var i den frisyr du hade i detta avsnitt !!!!

 10. E & A blev ytterst upprörda (även jag) över att du togs till utslagningen. Tur att du är en sån fena på att plocka mördare.

 11. Xana De Silva via Facebook skriver:

  Skulle också vilja veta hur du gjorde din vattenkonstruktion. :)

 12. Vad snälla ni är! Jag ska skriva on Hur jag gjorde min lilla källa på bloggen, kanske redan ikväll. Tack Eva Berith Margareta Engström, jag gillar att sätta upp håret :-)