Bakom kulisserna

Så här ser det inte ut på TV

Så här ser det inte ut på TV…

Det hände så mycket mer än det ni får se på TV och det är en väldig massa människor som aldrig syns. Vi var tio deltagare från början och det märktes tydligt att vi blev färre och färre. Inte bara framför kameran utan också bakom. Ju färre deltagare som skulle filmas, desto färre behövdes i teamet. Det blev tomt och det märktes allt tydligare att den här resan hade ett slut. För alla. Oavsett hur det skulle komma att gå för oss deltagare.

 

 

 

 

Samir, ljudkonstnären

Samir, ljudkonstnären

Vi lärde oss mycket om trädgård och odling, men också om hur en stor TV-produktion går till. Har du tänkt på hur ljudet tas upp när vi inte har myggor på oss? Ja ibland fick ljudkillarna jobba i ganska obekväma ställningar, till exempel åla på marken. Men vad gör man inte för konsten?