Surfa vidare

Inspireras av Farbror Gröns fina blogg

Inspireras av Farbror Gröns fina blogg

Ännu har vi tid innan det riktigt drar igång. Ännu finns tid för att surfa runt, inspireras och ta in andras tankar och idéer. Själv odlar jag rakt upp och ner i marken här på landet, men det finns så mycket spännande nytt där ute. Stadsodling och windowfarming, hydrokulturer och allt vad det är. Det är helt makalöst vad människor odlar idag, inte bara på landet utan också mitt i staden. Vilka spännande möten det ger och vilken otrolig inspiration dessa odlare är. En väldigt trevlig blogg, och bloggare, är Farbror Grön i Västerås.  Tvåbarnspappan Johannes skriver om allt från avancerad chiliodling och primulasådd till smarriga vegetariska recept och om att odla med barnen. Läs hans fina blogg här eller klicka på bilden.