Vad finns bakom nästa dörr?

Vad finns bakom nästa dörr?

Vad finns bakom nästa dörr? Foto: Eva Enberg Isaksson

När jag valde att tacka ja till erbjudandet om att vara med i Trädgårdskampen öppnade jag en helt ny dörr i mitt liv. Jag har fått chansen att visa det jag brinner för, självhushåll  och om att odla sin egen mat. Jag träffar nya spännande människor hela tiden, i alla möjliga sammanhang. Människor som vill utbyta erfarenheter. Som du. Vi är många som delar samma passionerade odlarglädje, och delad glädje är som bekant dubbel glädje. Så när jag fick dela med mig av min odlarglädje med hundratusentals människor genom TV:rutan i Trädgårdskampen, och möta många av er här på bloggen och på facebook, kan ni bara föreställa er hur min egen glädje vuxit!

Det finns ständigt nya dörrar att öppna. Jag har precis gläntat på en ny. Vill ni veta vad som finns bakom den? Det ska jag snart berätta.