En ledig vecka

Ny säsong, nya möjligheter

Ny säsong, nya möjligheter.               Foto: Diana Löfwendahl

Det har vänt och vi går mot ljusare tider. Inte bara rent bokstavligt. Nej, jag känner att livet går mot ännu ljusare tider. Juristen är ledig den här veckan som kommer.  Helgen ägnar jag helt åt hemmet, familjen och vännerna. Bara vilar i min roll som mamma, fru och vän.  Jag vill att vardagarna ska ha ett större utrymme för familj och vänner, men också utrymme för det arbete jag just nu mår bäst av. Bloggen, odlingarna och andra inspirerande projekt. Det är mycket spännande som händer nu och jag behöver tid för att jobba med det. Snart, väldigt snart kan jag berätta för er om ett jättespännande projekt som ni alla kommer kunna ta del av. Men redan nu kan jag berätta att jag kommer att föreläsa på Nolia Trädgård, Norrlands största trädgårdsmässa, i april. Juristen Magda är en van föreläsare. Väck mig när som helst en natt, ställ mig framför min powerpoint och jag ska lära dig allt jag kan om skadeståndsrättsliga bedömningar av personskador. Nu gissar jag att det inte är vad publiken på trädgårdsmässan väntar sig av en Trädgårdskämpe så jag måste nog skriva en ny föreläsning och sätta ihop lite andra bilder. Vad skulle du vilja höra mig prata om?