Final i Trädgårdskampen

Jessica, Peter och Tony till final i Trädgårdskampen

Jessica, Peter och Tony till final i Trädgårdskampen

Nu är det spännande. Imorgon tisdag är det final i Trädgårdskampen. Och det är fler än jag som kommer sitta bänkade, läs Per Hägreds krönika i Kvällsposten där han beskriver programmet som bäst i etern. De som gör upp om förstaplatsen är Jessica Lyon, Peter Bengtsson och Tony Johanson. Det är både roligt, spännande och lite tråkigt att det är sista avsnittet av programmet. Väldigt roligt att ha fått se resultatet av det projekt som började med bara små jordplättar i juni, lite tråkigt för att det är över. Allt har en ände, och vid dess ände brukar något nytt börja. Det är ändå hög tid att sparka igång odlingsåret 2014 ordentligt. Redan nu har jag sått en hel del i brätten här hemma, fröleveranserna rullar in och odlingsplanen börjar ta allt fastare form. Mer om det hela våren här på bloggen!