Grattis Tony!

Tony pausar i skottkärran. Foto: Ebba Löwenhielm Peetre

Tony pausar i skottkärran. Foto: Ebba Löwenhielm Peetre

Grattis till Tony, välförtjänt vinnare av trädgårdskampen! Tony är en riktig vinnarskalle och visade från första stund att han kommit till Skåne för att vinna den här tävlingen. Målmedvetet byggde han upp sin lott med militärisk precision. Och vilket fint resultat det blev! Jag är djupt imponerad över bredden i Tonys trädgårdskunskap, han har provat på nästan allt och stod inte handfallen inför något moment i tävlingarna. Själv har jag ett så tydlig specialområde i grönsakerna och stod helt nollställd inför den där buxbomsplantan. Men det ska det väl bli ändring på, jag måste erkänna att jag verkligen fick upp ögonen för det där med perenner under min tid i Trädgårdskampen. Och formklippt buxbom är ju rätt snyggt. Tänk om man skulle åka till Egypten på sin semester?

(Platsen där Tony bor kallas Egypten)

Kommentarer

  1. Sussi Brandell via Facebook skriver:

    Grattis Tony.

  2. Väl kämpat av oss alla, och en välförtjänt vinst för Tony! Jessica och Peter bjöd hårt motstånd in i det sista.