Trädgårdssalt

En burk trädgårdssalt kan bli din

En burk trädgårdssalt kan bli din

Jag gör ett Trädgårdssalt som jag själv tycker är jättegott. Ja det är väl egentligen vad ni skulle kalla örtsalt, men eftersom det innehåller mest sådant som vi betraktar som grönsaker så kallar jag det Trädgårdssalt. För att göra saltet tar jag ett kilo grovt havssalt och ett kilo grönsaker/örter. Jag använder libbsticka, stjälkselleri, gul lök och vitlök.

Jag har kvar några burkar av mitt salt, vill du ha en? Gå in på Fru Magdas på facebook, där finns en tävling som börjar nu och håller på till torsdagen den 13 mars 2014 kl 20:00. Tävlingen går ut på att gilla Fru Magdas på facebook,  skriva en kommentar om vad du vill att jag ska skriva blogginlägg om och till sist dela inlägget så dina vänner också kan se tävlingen. De tre mest inspirerande svaren belönas med en burk av mitt Trädgårdssalt. Vilka som vunnit meddelas på facebooksidan och genom facebookmeddelande till vinnarna. Jag skriver så klart blogginlägg enligt de tre vinnande önskemålen också!

Vinstvärdet 40 kr. Vinnarna utses av Fru Magda, Magdalen Alatalo, och kan inte överklagas.