Nordiska Trädgårdar

Alla kan odla

Alla kan odla

Imorgon åker jag ner till Stockholm och mässan Nordiska Trädgårdar. Där ska vi så äntligen lansera OdlingsTV. Vi kommer att ha en studio på plats där vi intervjuar intressanta trädgårdspersonligheter. Jag, Sara, Johannes, Jessica och Johan kommer att göra reportage och betraktelser från mässan och träffa massor av härliga trädgårdsmänniskor. Från och med torsdag kan ni också se våra filmer på www.odlingstv.se.

Nu under mässan kommer jag att ta en paus från bloggandet, men klicka på gillaknappen i menyn till vänster eller gå in och gilla Fru Magdas och Odlingstv på facebook så lovar jag hålla er uppdaterade från mässan!

 

Kommentarer

  1. Heja Magda. Vi kanske ses där, vi är ett gäng trädgårdsintresserade från Umeå, som åker dit på fredag och sedan har skoj i storstaden

  2. Men så roligt! Ni måste komma till Odlingstv:s monter då! Jag är där hela mässan.

  3. självklart ska vi hälsa på där =)

  4. Gunilla Andersson via Facebook skriver:

    Välkommen till stockholm och mässan!!