Odlingstv-lanseringen

Foto: Johannes Wätterbäck

Foto: Johannes Wätterbäck

Nu är lanseringen äntligen gjord. Lanseringen av ett projekt som började för mer än ett år sedan i Jessica Lyons huvud. Hon hade en idé om att dela med sig ännu mer av odlandets glädje. Första steget tog hon när hon valde att medverka i Trädgårdskampen på SvT. Sedan dess har planeringen pågått hos Jessica som sedermera engagerade fyra odlare till. Gruppen består idag av Jessica Lyon (Odlarbloggen) mig själv, Johannes Wätterbäck (Farbror Grön), Johan Anderbratt och Sara Bäckmo (Skillnadens Trädgård). När hon berättade om det här nya konceptet med filmer om trädgård och odling på nätet, gratis att titta på när som helst tänkte jag som så många andra, varför finns inte det? Och nu finns det!

I torsdags slogs äntligen portarna upp till webb-tvportalen odlingstv.se. Alla vi fem filmare var på plats på mässan Nordiska Trädgårdar i Stockholm där vi träffade massor av härliga trädgårdsodlare och spännande trädgårdsprofiler. Inte nog med att vi redan innan gjort filmer som vi visar på odlingstv.se, vi producerade mängder av filmer på mässan. Den här mässan samlar så otroligt många kända och okända superduktiga trädgårdsprofiler så vi passade på att prata med så många som möjligt av dem.  Jag träffade till exempel Lars Krantz och Mariana Mattsson. Filmen med Lars finns redan nu att se här. Vi fyller på hela tiden så gå in och bli prenumerant på youtubekanalen.

 

Kommentarer

  1. Follow your Dreams! Håller tummarna, heja heja