Växthusdrömmar

Ett vitt växthus på tegelsockel. Eller ska det vara ett i grånat trä?

Ett vitt växthus på tegelsockel. Eller ska det vara ett i grånat trä?

Jag när en inte så hemlig dröm. En dröm om ett växthus.  Helst vill jag ha ett stort, riktigt stort. Men eftersom jag inte kan få det så tittar jag på lite mer normala hus. Ett vitt på tegelsockel… Med vackra odlingsbänkar utanför. Och dörr på långsidan. Eller ett i lite mer robust trä, grånat och vackert. Alltid i glas. Alltid fullt i grönska. Ibland uppvärmt.  Nu när jag var på mässan Nordiska Trädgårdar passade jag på att titta på lite olika växthus. Kanske ser jag ändå fram emot att fylla jämnt om några år. Kan man önska sig ett växthus då? Måste jag vänta så länge?  

Kommentarer

  1. M;an får nöja sig med hemmagjort och i plast tyvärr men bättre det än inget .

  2. Det är inte alls illa med ett hemmabygge. Tvärtom. Kanske det är så det får bli för mig med. Eller kallbänkar.

  3. Ja kör med en bygge va pallkragar . Dom sista byggde ja av grannes rivningsvirke från golvet

  4. Snyggt. Något sådant funderar vi på att bygga nu i helgen. Har en del gammalt virke å gamla glänste. Fördelen med att vara skrotsamlare ;-)

  5. Fönster skulle det stå :-)