Nolia Trädgård

Mogna tomater

Tomater i en hink odlade mot en södervägg.

Snart är det dags för Norrlands största trädgårdsmässa, Nolia Trädgård i Umeå. Helgen efter påsk, 25-27 april går mässan av stapeln. Det brukar alltid vara ett rejält startskott för våren. Kanske lite extra i år eftersom våren är tidig. För en gångs skull kan jag köpa utplanteringsväxter och faktiskt plantera ut dem när jag kommer hem. Något annat som är lite annorlund ai år jämfört med tidigare år är att jag inte bara går dit som besökare, utan också som föreläsare. På söndag den 27 april klockan klockan 15-15:30 pratar jag under rubriken ”Gräv där du står, så där du går”. Kom och lyssna på en inspirerande föreläsning med vackra bilder från en norrländsk grönsaksodling. Jag vill sätta perspektiv på odlandet och se möjligheter hellre än problem. Odlingszonen är bara en av många olika förutsättningar som påverkar resultatet. Det finns ett sätt att odla för alla, bara lusten finns där.

Kommentarer

  1. Du och jag Eva Enberg Isaksson ska ju också samtala med Gunnel Carlsson på mässan. Det blir också väldigt intressant!

  2. Jag kommer och lyssnar både på föredraget och på samtalet :) Ser fram emot mängder av inspiration för oss i norr.

  3. Det ska vi göra allt vi kan för att leverera :-)

  4. Önska ja kunde vara där . Kram på er och berätta hjärna lite före mig . Och Glas Påsk er alla.