Föreläsningen Gräv där du står, så där du går

Magda gräver där hon står

Magda gräver där hon står. Foto: Eva Enberg Isaksson

Igår pratade jag på Nolia Trädgård i Umeå. Rubriken var Gräv där du står, så där du går. Med det menar jag att jag tittar på mina förutsättningar, vilket mikroklimat har jag, vilken jord, hur stor plats, vilken kunskap och så vidare. Jag gräver helt enkelt där jag står. När jag sedan har inventerat mina egna och min trädgårds förutsättningar jag då sår jag där jag går fram. Och jag sår det som vill vara i min trädgård. de växter som passar mig själv, på min plats och för mina förutsättningar. Jag hoppas och tror att jag kunde inspirera någon av dem som lyssnade. Kanske var du där? Vill du boka en föreläsning så hör av dig så ska vi försöka ordna det.

Kommentarer

  1. Elisabeth Mattila via Facebook skriver:

    Beundrar din kunskap!

  2. Jag och min väninna vann biljetter av dig till mässan. :) Vi missade tyvärr din föreläsning, för hon orkade inte vara kvar så länge, men jag hoppas få få chans att lyssna på dig någon annan gång. :)

  3. Tack, det var jättekul att få prata om det jag brinner för :-) Det kommer fler tillfällen, nästa (än så länge) öppna föreläsning är den 6 juni på vildmark, Kulturlandet.