Morsdag

Ställ skottkärran på handtagen och du har en fåtölj!

Ställ skottkärran på handtagen och du har en fåtölj!

Det har varit en fullspäckad dag idag. På förmiddagen var jag inbjuden till Tavelsjö för att föreläsa. Det förvånar säkert ingen när jag berättar att jag pratade en hel del om grönsaksodling och kanske lite speciellt mycket om kålodling :-) Det är så roligt att få prata om det jag Älskar. Att föreläsa är lite grann som att sälja grönsakerna på Bondens egen marknad. Det handlar om att få dela med sig av allt det goda vår gård kan ge. Responsen från er som läser min blogg, ser på odlingstv, lyssnar på föreläsningar och köper grönsaker på marknaden är som gödsel för mig. Och då menar jag inte i benämningen skit utan i dess egenskap av näring :-) När jag kom hem från Tavelsjö stod en fin-fin skottkärra i köket! Det är ju morsdag och vad passar bättre för en mor som mig än en rejäl skottkärra?