Föreläsningar

Foto: Eva Enberg Isaksson

Foto: Eva Enberg Isaksson

Visst uppskattar jag mötet med människor här på bloggen, på facebook och i andra elektroniska sammanhang men det är något speciellt med det personliga mötet. Jag kommer gärna till er, över hela landet, och delar med mig av det goda vår gård har att ge. Både i bilder och i berättelser. Kanske vill din förening höra en Krav-odlare berätta om sin ekologisk grönsaksodling eller om likheterna mellan att odla ovan odlingsgränsen och i TV:s Trädgårdskampen? Kanske ska ditt företag arrangera en kundkväll eller en personalutbildning där en inspirerande föreläsning kan passa?  Jag föreläser inspirerande och personligt om självhushåll, ekologisk grönsaksodling och om livet på landet. Hör av er till mig på magdalen@alatalo.nu eller telefon 070-756 69 33 så försöker vi ordna en föreläsning som passar er, oavsett var i landet ni finns.